Recenze pleťová maska: Superfacialist by Una Brennan Tea Flower Pore Purifying Clay Mask

on , ,

No comments

Tuhle masku jsem pořídila v Anglii v Boots. Masky na obličej nemám moc ráda. A to ze dvou důvodů - především málokdy vidím výsledky a taky mě nebaví mít jí na obličeji moc dlouho. To jsou současně taky hlavní důvody, proč "uznávám" jen tuhle masku. Na obličeji ji máte mít jen 5 minut. A když jí opláchnete - okamžitě vidíte výsledky.





Když jsem ji použila poprvé - říkala jsem si, že to bude asi placebo efekt. Hrozně jsem se na tuhle masku těšila a tak by se mi po prvním použití určitě líbila i kdyby mi po ní obličej zezelenal.

Jenže tohle moje nadšení trvá už měsíc. Masku používám jedenkrát až dvakrát týdně. Překvapilo mě, že pleť ihned o opláchnutí je hezky jemná a přitom čistá a póry jsou stažené. Největším překvapením bylo, že jsem neměla žádné podráždění nebo červené fleky. Což po maskách mám často.




Dlouhodobý efekt momentálně nemůžu posoudit - pleť se mi sice hodně zlepšila, ale je to souhra více faktorů(produktů), ale tahle maska k tomu určitě velkým dílem přispěla.

Příjemnou vlastností masky Superfacialist by Una Brennan Tea Flower Pore je i světlá barva - na obličeji nevypadá tak strašidelně a to snižuje riziko, že někoho vyděsíte;)

Leave a Reply